Selecteer een pagina

Praktische info

Wat zijn de openingsuren?

Er worden enkel sessies op afspraak gegeven. Ga naar contact om een afspraak te maken.

In welke taal zijn de sessies?

Coaching of therapieën worden aangeboden in het Nederlands of Engels.

Krijg ik sessies terugbetaald?

Sommige mutualiteiten betalen de sessies van psychologen gedeeltelijk terug binnen bepaalde grenzen en voorwaarden. Contacteer uw mutualiteit waarbij u aangesloten bent om na te gaan of u recht hebt op terugbetaling.

Tabakologie & Rookstopbegeleiding: De Vlaamse Overheid voorziet ondersteuning voor rokers die zich laten begeleiden door een tabakoloog. Bekijk hun website voor meer info over het terugbetalingssysteem.

Begeleiding bij clubs, federaties of bedrijven?

Er kunnen workshops, individuele- en teambegeleiding op maat van uw organisatie voorzien worden. Voor meer info hierover, neem gerust contact op.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Het aantal sessies nodig of gewenst verschilt van individu tot individu. Het traject wordt samen besproken.

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer een uur. Langere sessies zijn mogelijk op aanvraag waarbij de prijs wordt aangepast. Voor rookstopbegeleiding zijn kortere sessies voorzien van een kwartier (enkel de intake duurt +/- 45 minuten).

Kan ik een afspraak annuleren?

Indien u door omstandigheden niet meer aanwezig kan zijn op een reeds gemaakte afspraak gelieve telefonisch of via e-mail ten laatste 2 dagen op voorhand de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Wanneer niet tijdig wordt verwittigd wordt de sessie volledig aangerekend (tenzij in geval van overmacht).

U wil samenwerken of doorverwijzen?

Informatie van coaches, dokters, leerkrachten of andere hulpverstrekkers kunnen heel nuttig zijn voor een optimale begeleiding. Neem gerust contact op.
Heeft u nog een andere vraag of kon u het antwoord hierboven niet helemaal vinden? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.