Selecteer een pagina

Over mij

Aan de Universiteit Gent (België) behaalde ik mijn Master in de Klinische Psychologie. Verder specialiseerde ik me in de sport en behaalde een European Master in Sport & Exercise Psychology (University of Jyväskylä, Finland & University of Leipzig, Duitsland). Daarnaast volgde ik een Permanente Vorming Tabakologie & Rookstopbegeleiding (Vrije Universiteit Brussel, VRGT) en blijf ik me tot op heden bijscholen.

“Mijn begeleiding reikt tot mensen binnen én buiten de sport en hecht daarbij belang aan zowel prestatieverbetering, mentaal en fysiek welzijn als persoonlijke ontwikkeling.”

Naast mijn praktijkwerk als zelfstandig sport- en klinisch psycholoog en tabakoloog ben ik actief als ethisch verantwoordelijke bij Voetbal Vlaanderen. Daar stippel ik het ethisch beleid uit voor de federatie, volg ik cases rond ethische thema’s op (van grensoverschrijdend gedrag en discriminatie tot transgender…) en geef ik opleidingen en bijscholingen. Verder ben ik sportpsycholoog/mental coach bij het nationale voetbalteam Red Flames WU23 en in de topsportschool in Leuven. Tenslotte treed ik vaak op als freelance klinisch psycholoog bij POBOS voor urgentie-en crisisinterventies, gericht op bedrijven (trauma, burn-out,…).

Erkenningsnummer Psychologencommissie: 902115082